Jön a második Stereo 2.0 klip!

admin küldte be időpontban

Már a második klipnél tart a Stereo 2.0: Leo és Gabe egy forró videót forgatott, amely a hamarosan megjelenő 1st című debütáló albumuk első trackje lesz!

nagyításA fiúk ezúttal is ugyanazzal a stábbal dolgoztak, amely a nagy sikerű Minden mást is jegyzi, és nem akartak belemenni nagy megfejtős sztoriba, inkább a látványra koncentráltak.

„Ezúttal nem egy, hanem két gyönyörű modell lány volt a segítségünkre: Mlinárcsik Éva és Krajer Ivett. Az utóbbi hölgy egy nemzetközileg elismert modell, folyamatosan járja a világot és éppen emiatt kérdéses is volt, hogy benne lesz-e a klipben, mert a forgatás előtti napokban még egy divatbemutatón és fotózáson volt külföldön, és csak a forgatás napjának reggelére tudott repülőjegyet szerezni, amit aztán az utolsó pillanatban sikeresen elcserélt egy egy nappal korábban induló járatra szóló jegyre. Ivettet a Facebookról ismerem: bejelölt pár hónapja, elkezdtünk beszélgetni, láttam, hogy modell, meg amúgy is elég közvetlen, belsőséges viszony alakult ki köztünk és mikor jött a klip és szóba került, hogy 2 lány lenne benne egyből rá gondoltam!”

- mesélte Leo.
A klip a napokban készül el, úgyhogy stay tuned!

Ossza meg ismerőseivel!