Josh - Többet akartam vadonat új albuma Platinalemez! Köszönjük!

admin küldte be időpontban

Hatalmas elismerésben részesült nemrég Josh, a Muzsika TV Roadshow buliján. A zenész nemrég adta ki új zeneanyagát, ami rövid időn belül platinalemez lett. A díjátadóra a csatorna nagyszabású rendezvényén került sor.
Platinalemezt szerezni már régen is nagy szó volt, de 2017-ben, – amikor szinte mindenki letorrentezi az általa kiválasztott zenéket, – még nagyobb teljesítmény. Joshnak csupán pár hete jelent meg az új hanganyaga a Sztár Limonádé magazin mellékleteként, de annyira elkapkodták, hogy hamar platinalemez lett belőle.
– Manapság a zenére vágyók, ebben a digitális korban, már nem nagyon fáradnak be a boltokba, hogy megvegyék az általuk kedvelt előadó CD-jét. Nagyon sokat járom az országot, és ennek ellenére is mindenhol a cédémről kérdezgetnek, hogy hol lehet megvásárolni, vagy már megvásárolták és dedikáltatni szeretnék. Ez elmondhatatlanul jó érzés nekem, és nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy platinalemezt kaptam ilyen rövid időn belül – árulta el lapunknak Josh, aki arról is mesélt: mekkora sikere van a Muzsika TV Roadshowjának.
– Második éve járjuk az országot a csatornával. Az alapkoncepció az volt, hogy magát a Muzsika TV-t eljuttassuk az emberekhez elérhető formában, hogy ne csak egy tv csatornát lássanak bennünk, hanem érezzék az egész szellemiségünket. Így kiemelt arcainkkal egy szeretetcsomagban juttatjuk el műsorainkat a nézőkhöz, akik nagyon hálásak minden állomáson. Idén novemberben a Felvidékre is ellátogatunk – tette hozzá a főszerkesztő. A jó hangulatról, az óriási buliról pedig beszéljenek a helyszínen készített fotóink.

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!