Pajzán dallal készülnek az Eurovízióra Balázsék - Videó

admin küldte be időpontban

Pajzán szövegvilág, mulatós dallamvezetés, mindez magyaros stílussal fűszerezve – ezek jellemzik leginkább azt az eurovíziós dalfesztiválra nevező Hun dal című nótát, melyet Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri és a stand up-os nevettető, Polgár Peti közösen készített.

A mulatós melódiával a Morning Show házigazdái egy kis mosolyt szerettek volna csalni hallgatóik arcára, ezért véresen komolyan úgy döntöttek: jelentkeznek az idei eurovíziós dalfesztivál hazai előválogatójára.

– Több mint három éve ismerjük egymást a fiúkkal, és most kitaláltuk, csinálunk egy közös dalt. Elegünk volt már abból, hogy a versenyen csupa halálváró, depressziós mű kap teret, ezért írtam egy igazi magyar virtussal teli, betyáros nótát, melynek döntő részét én éneklem. A fiúk pedig a pajzán tartalmat sejtető szövegvégeknél csordavokálként közreműködnek – magyarázta Polgár Peti.

A világhírnevet Rákóczi Feri is komolyan gondolja, hiszen állítása szerint minden adott, hogy kijussunk a májusi Stockholmi nemzetközi döntőre.

– Arra gondoltunk, busójelmezt öltünk és gémeskúttal felszerelkezve, egy pulikutya társaságában a magyar színpadra állunk. Ezzel a nótával így is biztos a siker – poénkodott Feri, akivel ellentétben Balázs már egy komolyabb koncepciót képzelt a slágerhez.

– A hallgatók segítségével szeretnénk ezt a dalt színpadra vinni, és mindent megteszünk azért, hogy ez a humoros szerzemény az ország dala lehessen – magyarázta Balázs.

Forrás: http://www.borsonline.hu/20151210_pajzan_dallal_keszulnek_az_eurovizior…

Ossza meg ismerőseivel!