Horányi Juli - Electrical

Horányi Julit az X-Faktorban ismerhette meg a nagyközönség, ugyanis az énekesnő az underground után a mainstreamben is szerette volna kipróbálni magát. Ennek az útnak a következő állomásaként ma büszkén mutatja be: Electrical című első saját dalát és a hozzá tartozó videoklipet.
Az Electrical alapvetően a nyolcbvanas évek hangulatát idéző popsláger, amely jól tükrözi azt a mai felfogást, miszerint a pop az új underground. Izgalmas kihívás volt Juli számára, ugyanis végre megmutathatja magát a popzenében. „A dal, amelynek zeneszerzője Rakonczai Viktor, a felszabadulásról, az elengedésről szól. Ha életben szeretnénk maradni és jól érezni magunkat, akkor meg kell szabadulni a bennünket visszahúzó félelmektől. Ha ez megtörténik, olyan, mintha áramütés érne, aztán megkönnyebbülést érzünk. Ilyen az, amikor az ember elmegy például egy fesztiválra, és bulizik egy jót a kedvenc együttesének koncertjén.” -mesélte az énekesnő.
Kiadó: HungaroSound

A számhoz videoklip is készült, rendezője Badits Ákos, aki frissen diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. „A zenében is megjelenő nyolcvanas évek hangulatát vegyítettük modern elemekkel. Tasnádi Zsófi látványtervező által az asztalon létrehozott „ételtájat” kombináltuk digitális elemekkel. A klip egy lány négy énjén keresztül ábrázol egy belső konfliktust. Mind a négy karaktert Juli alakítja, ami technikailag is kihívás volt, de mindez semmit nem ért volna Juli sokszínű egyénisége nélkül.” – mondta a rendező.

A dal videoklipjét itt találod:
https://youtu.be/SzwOSYbv3-Y

Reméljük, egy olyan dal indul az útjára, ami a nyár slágere lesz.

Horányi Juli - Electrical

Ossza meg ismerőseivel!