Josh & ByTheWay – Szép Karácsony

admin küldte be időpontban

Az ünnepek közeledtével Josh és a ByTheWay újdonságát szeretnénk megosztani veletek!
A „Szép Karácsony” című dal, egy újra értelmezett felvétel, amely a 2007-es évben a Josh és Jutta együttestől robbant be a köztudatba, és egyből az adott év karácsonyi dalának választották, ezenfelül a 2007-es év Viva Teleton hivatalos főcímdala volt.
A Szép Karácsony azóta is felcsendül minden évben az ünnepek közeledtével a hazai rádiókban, zenetévékben és a töretlen népszerűségének köszönthetően az ország kedvencévé vált!
2015-ben pedig egy szívhez szóló feldolgozásban újra hallhatjuk az eredeti szerzőtől és a ByTheWay-től akikkel Josh a közös dalon túl hosszú idő óta baráti kapcsolatban áll, hiszen a csapat managereként egyengeti a srácok karrierjét.
Nagyon örültem a felvetésnek, hogy idén Karácsonyra álmodjuk újra közösen a Szép Karácsonyt!
Külön öröm, hogy ezt egy olyan csapattal tehetem meg akiket rendkívül tehetségesnek és jó zenésznek tartok, ezen felül pedig nagyon jól eső érzés volt az amikor a srácok elmesélték élményeiket a dallal kapcsolatban, hiszen mind hármójuk egyik kedvenc Karácsonyi dala a Szép karácsony!
Mindenkinek ajánlom ezt a dalt , hiszen a szeretet és a meghittség most is aktuális, sőt az ünnepek közeledtével még inkább az előtérbe kerül!

- Nyilatkozta Josh a dallal kapcsolatban -

A dalhoz természetesen videoklip is készült, amely december 10-től látható a hazai zenecsatornákon, de az alábbi linkek is megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=PC9rSe-7XJ8