Mr Zsolt feat Rudi Cardenas - Son of a gun

admin küldte be időpontban

Egy fantasztikus lemez 13 magával ragadó dallal. A sikerhez a recept: 1 amerikai énekes, 1 ausztrál szövegíró, 1 magyar zeneszerző, és 1 virtuóz gitáros. 3 kontinens, melyek közé a zene hidat emel. Az American Idol énekese Rudy Cardenas lehengerlő egyéni hangjával mindenkit elvarázsol. Romantikus hangulatban vagy? Tombolni szeretnél vagy egy kis pörgésre vágysz? Ez a lemez neked szól!

Mr Zsolt zenekar az első olyan amerikai, ausztrál, magyar kooprodukció, ami a tengerentúlról kezdte meg a működését. A műfaj dallamos pop-rock zene.

Mr Zsolt a zenekar gitárosa és Rudy kérte fel a hazánkban ismert Artisjus díjas zeneszerzőt, zenei producert Szűcs Norbertet, hogy alakítsa ki a zenei arculatát, és írja meg a dalait ennek a különleges formációnak. A felvételek Hollywoodban készültek a Paramount Recording stúdióban, ahol a projekthez csatlakozott az amerikai Andrew Chavez, aki többek között (Celine Dion, Robbie Wiliams, Adam Lambert, Pink, Steven Tyler) zenei producere, hangmérnöke volt. Hazánkban is elkezdték játszani a zenei csatornák a dalaikat, Tv2 Hungerő, Muzsika Tv, Sláger Tv.

Amerikában több mint 6 millióan már hallották a zenekar dalait, az egyik legnagyobb amerikai ügynökségnek köszönhetően. A szövegeket az ausztrál származású Linka Péter írta, akit egyébként hollywood-i filmekben, filmszínészként is láthattunk már (2001 Spy Game /Brad Pit/, 2015 Spy /Jude Law/, 2015 The Martian /Matt Damon/. Remélhetően ennek az igazán egyedülálló formációnak a lemeze, mindenki számára remek zenei élményt fog nyújtani.

Ossza meg ismerőseivel!