Dj Hlásznyik vs. Wave Rider - Wanna be free / HungaroSound official /

Szerzők: Hlásznyik Péter, Fazekas Árpád, Boa Veronika
Kiadó: HungaroSound
Videoklip: Gerőcs Balázs és Újvári Szilveszter
Főszereplő: Vadász Bianka

Dj Hlásznyik több mint 2 évtizede van a rádiós és DJ pályán, Party-mix nevezetű rádiós mix műsora több mint 35 frekvencián hallható Magyarországon, valamint Szerbia legnagyobb magyar nyelvű rádiójában. 2008 óta dolgozik együtt Wave Rider-rel.

Wave Rider, azaz Fazekas Árpád a családjától örökölt művész hajlamát a zenében kamatoztatja. Immáron 10 éve foglalkozik az elektronikus zenével. Számos műfajban kipróbálta már magát, s több project-je mellett a fő csapásirányt a Dj Hlásznyik vs. Wave Rider formáció jelenti, amely más előadókkal közös munkára és az új kihívásokra is nyitott. :)

Több ismert hazai sztárral kooperáltak már. Készítettek remixet Sterbinszky-nek, a Hip-Hop-Boys-nak, Drednek, de remixelte zenéjüket Hamvai PG és több tehetséges producer is.

Bár a fő csapásirányt a modern elektronikus és house zenék szélesebb palettája jelenti, szívesen kipróbálják magukat új stílusokban is. Az alkotás folyamatába sokszor betekintést engednek werk-filmek formájában. (Ezek megtalálhatók itt: http://www.djhlasznyik.hu/video.html )

A Wanna Be Free 2016 trendi, tropical house-os hangzásának és fülbemászó dallamának köszönhetően gyorsan az emberek és a zenei-szerkesztők kedvence lesz. Néhány rádió már premier előtt játssza a dalt!

A hozzá készült videoklip a fiatalok életének mozzanatait mutatja be a feszültséggel teli hétköznapoktól a bulis éjszakáig, az egymásra találás katartikus pillanatáig.

A zenéből pár elismert producer készít remixet, ezek hamarosan egy remix EP-n jelennek majd meg.