Ilan Tenenbaum feat . Shena & Josh - Don't let go ( HungaroSound official )

Mi a közös Párizsban, Londonban és Budapestben?

Ez a dal , "Don't let go"!

A londoni születésű Shena háttérénekesként kezdte olyan előadók háttér vokálosaként mint, Mariah Carey, Amy Winehouse, Sugababes , Joss Stone hogy néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül.

A clubok közönsége akkor ismerte meg Shenat amikor „ Michael Gray - The Weekend" c. világslágerének adta hangját, ez a dal elindította a klubok színpadán, ezt követte „ Alex Gaudino -- Watch Out „ című felvétele amely szintén világsikerré nőtte ki magát, de ezen a felvételen kívül dolgozott még a The Freemasons-al és Eric Morilloval is.

A párizsi születésű fiatal producer és szerző Ilan Tenenbaum akinek előző kislemeze a Sweet / like a lollipop / hazánkban is nagyon nagy sikerrel szerepelt , a Viva Tv műsorán a No.1 helyezéséig meg sem állt, és a hazai klubok kedvenceként több mint fél évig volt fel lelhető a Top 40es összesítésben, ezenkívül több Európai országban is a Top 10ben volt fel lelhető, gondolt egy merészet, és összehozott egy érdekes együttműködést, felkérte Josh-t akit a magyarországi kiadói képviselete során ismert meg, azóta viszont igazi barátokként közösen is szoktak dalokat zenei tapasztalatokat megosztani egymással, hogy mi lenne ha készítenének egy közös felvételt.

Mivel Shena -val már Ilan is dolgozott a korábbi években egyértelmű volt, hogy a dalhoz ki kölcsönözze a hangját.

Josh természetesen erre igent mondott és el is indult az alkotói folyamat amely, most hivatalos megjelenéssel Magyarországon is hallható!

Ajánljuk figyelmedbe ezt a kislemezt, amely a Magyarországi megjelenéssel egy időben Franciaországban, és Angliában is napvilágot lát!

Kiadó: www.hungarosound.com